Αρχική Σελίδα

Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ανάπτυξη NSN δεν μπορεί να χωριστεί από τη ισχυρή υποστήριξη της Co. τεχνολογίας φίλτρων Hanke, ΕΠΕ. Με την ευκαιρία αυτή, επιθυμώ τη Co. τεχνολογίας φίλτρων Hanke, ΕΠΕ χρόνια πολλά και επιθυμώ την κοινή ανάπτυξη στο μέλλον. -- Zhang Yongqiang, Πρόεδρος NSN της Co., ΕΠΕ

—— ZhangYongQiang

Επαγγελματικές υπηρεσίες, δεξιόχειρας. Σε τριάντα, σημαντικά επιτεύγματα. Οι λέξεις του επαίνου είναι δύσκολο να περιγραφθούν. Εξωτικά λουλούδια του ξένου κεφαλαίου, το πρώτο μόνιμο YUN. -- Chen Linlong, κλάδος του Πεκίνου, Co. του Καναδά Fuhan, ΕΠΕ

—— Chen Linlong

Το φανάρι στην πρώτη γραμμή της μεταρρύθμισης -- πρόοδος στην εξερεύνηση, το λίκνο των μετασχηματιστικών ταλέντων -- καλλιεργήστε με την αύξηση, ο συνεργάτης των ξένος-χρηματοδοτημένων επιχειρήσεων -- υποστήριξη για να κερδίσει την αξιοπιστία, η οικογένεια της πλειοψηφίας των υπαλλήλων -- φροντίστε και λύστε τις ανησυχίες. -- Zhang Guowei, αντιπρόεδρος, GlaxosmithKline (Κίνα) ΕΠΕ

—— Zhang Guowei

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

1. Η θέση του ποιοτικού ελέγχου διαδικασίας παραγωγής στον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων. Από τη δεκαετία του '90, η θεωρία του ποιοτικού ελέγχου έχει υποβληθεί στις μεγάλες αλλαγές. Η σύγχρονη τεχνολογία ποιοτικής εφαρμοσμένης μηχανικής διαιρεί τον ποιοτικό έλεγχο σε διάφορα στάδια, και ο ποιοτικός έλεγχος στο στάδιο της ανάπτυξης προϊόντος και του σχεδίου καλείται ποιοτικό σχέδιο. Η διαδικασία παραγωγής πρέπει να ελεγχθεί. Αυτό το στάδιο καλείται στάδιο ποιοτικού ελέγχου. Ο ποιοτικός έλεγχος από την επιθεώρηση δειγματοληψίας είναι ο παραδοσιακός ποιοτικός έλεγχος, ο οποίος καλείται μετα-ποιοτικό έλεγχο. Στα ανωτέρω στάδια, ο σημαντικότερος είναι ποιοτικό σχέδιο, που ακολουθείται από τον ποιοτικό έλεγχο και έπειτα τον μετα-ποιοτικό έλεγχο. Για εκείνες τις χαμηλής ποιότητας διαδικασίες παραγωγής, η μετα-επιθεώρηση είναι αναπόφευκτη, αλλά ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να είναι η πηγή θεραπείας, πρόληψη όσο το δυνατό νωρίτερα. Ο αναδρομικός έλεγχος πρέπει να καταργηθεί σταδιακά. Στην πραγματικότητα, μερικές πλούσιος-παγκόσμιες εταιρίες έχουν απομακρύνει εκ των υστέρων να εξετάσουν. Για να συνοψίσει, ο έλεγχος διαδικασίας είναι μια βασική πηγή ποιοτικού ελέγχου για την ποιότητα των προϊόντων.

2. Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων, πρέπει να ενισχύσουμε τον ποιοτικό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι οι τεχνικές και οι δραστηριότητες που υιοθετούνται για να καλύψουν τις ποιοτικές απαιτήσεις. Ο σκοπός του είναι να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων με τον έλεγχο της διαδικασίας και την εξάλειψη των παραγόντων που οδηγούν στα στάδια δυσαρέσκειας καθόλου του ποιοτικού κύκλου. Η ποιότητα και των συστατικών και των τελικών προϊόντων μπορεί να περιγραφεί από τη διακύμανση των ποιοτικών χαρακτηριστικών γύρω από την αξία στόχων σχεδίου. Εάν η διακύμανση είναι μικρότερη, το ποιοτικό επίπεδο είναι πιό υψηλό. Όταν κάθε αξία ποιοτικού χαρακτηριστικού φθάνει στην αξία στόχων σχεδίου, δηλ., η διακύμανση είναι μηδέν, κατόπιν η ποιότητα του προϊόντος φθάνει στο πιό υψηλό επίπεδο. Αλλά αυτός δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Επομένως, πρέπει να πραγματοποιήσουμε τον ποιοτικό έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής για να ελαχιστοποιήσουμε τη διακύμανση. Οι περισσότερες επιτυχείς επιχειρήσεις στον κόσμο είναι αδιάσπαστες από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο διαδικασίας παραγωγής. Το ποιοτικό έγγραφο D1-9000 του Boeing και η τεχνολογία διαγραμμάτων ελέγχου SPC της Ιαπωνίας είναι όλα τα έγγραφα σχετικά με την τεχνολογία ελέγχου διεργασίας παραγωγής. Η επιχείρηση της Ford Motor των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ένα πολύ ακριβές σύστημα ποιοτικών προτύπων που είναι κατάλληλος για την πραγματικότητά του. Αυτό το σύστημα ποιοτικών προτύπων λειτουργεί βασικά σύμφωνα με τη διαδικασία ποιοτικής λειτουργίας QS 9000 (συμπεριλαμβανομένου του ISO 9000). Αυτά τα έγγραφα συστημάτων καλύπτουν την περιεκτική και ολόκληρη διαδικασία της ποιοτικής διαχείρισης, που καλύπτει τη διαδικασία σχηματισμού ολόκληρου του προϊόντος, και καθορίζουν την εργασία που ολοκληρώνεται σε κάθε διαδικασία και πώς να καταγράψουν τα διάφορα ποιοτικά στοιχεία λεπτομερώς. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων αλλά και παρέχει πολλά τεχνικά υλικά για τη μελλοντική βελτίωση της ποιότητας. Η Ford όχι μόνο καθιερώνει τα ποιοτικά πρότυπα, αλλά και οργανώστε σοβαρά την εφαρμογή και την ακριβή επιβολή αυτών των κανονισμών, προκειμένου να εξασφαλιστούν η ποιότητα και τα πρότυπα αξιολόγησης της εκτέλεσης, τη διάβαση στους δύο φορές το χρόνο εσωτερικούς ποιοτικούς λογιστικούς ελέγχους, και να στοχεύσει στο πρόβλημα του λογιστικού ελέγχου ο έλεγχος έξω έγκαιρος διατυπώνει τα διορθωτικά μέτρα, η διόρθωση μέσα σε μια προθεσμία, και ακολουθεί αυστηρά την επιθεώρηση και τον έλεγχο. Η ανάγκη να ενισχυθεί ο έλεγχος διεργασίας

Ι. ανεπαρκής προσοχή στην ανάπτυξη των νέων πελατών. Δεδομένου ότι ο όγκος διαταγής του πελάτη είναι σχετικά μεγάλος και έχει την αξία ανάπτυξης, για τα προκαταρκτικά δοκιμαστικά προϊόντα διαταγής, η αντίστοιχη εργασία αναθεώρησης διαταγής πρέπει να γίνει για να καθορίσει τη διαδρομή και τις απαιτήσεις διαδικασίας παραγωγής.

ΙΙ. Η πρώτη επιθεώρηση και η επιθεώρηση δειγματοληψίας των προϊόντων δεν εφαρμόζονται αυστηρά όπως απαιτείται από τα έγγραφα. Ο σκοπός της πρώτης επιθεώρησης είναι να αποτραπεί το περιστατικό των ατελειών με την επιβεβαίωση του πρώτου κομματιού του προϊόντος και την τοποθέτηση του στη μαζική παραγωγή χωρίς οποιαδήποτε ποιοτική ανωμαλία. Η επιθεώρηση δειγματοληψίας είναι να καθοριστεί η σταθερότητα της διαδικασίας, να προαγάγει τον έλεγχο η δυναμική ποιότητας των προϊόντων μέσω της επιθεώρησης δειγματοληψίας, και σύμφωνα με τις διακυμάνσεις της στη διαδικασία παραγωγής για να διενεργήσει τις κατάλληλες προσαρμογές, και εξασφαλίζει τελικά την ποιότητα του προϊόντος.

ΙΙΙ. αδικαιολόγητος ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας. Για την παραγωγή του ελέγχου ποιότητας των προϊόντων από την παραγωγή το τμήμα, εύκολη να χάσει τον έλεγχο της ποιότητας, και δεν κάνει μια καλή εργασία της αντίστοιχης επίβλεψης, εργασία επιθεώρησης.

Τέταρτο, μην δώστε προσοχή στο περιστατικό των ποιοτικών προβλημάτων. Στην περίπτωση του προϊόντος τα προβλήματα ποιότητας, όχι μόνο όχι έγκαιρος να πραγματοποιήσουν την ανάλυση αιτίας, αλλά και δεν έλαβαν οποιαδήποτε μέτρα ελέγχου στην επόμενη διαδικασία επεξεργασίας. Η παραγωγή ήταν ακόμα σύμφωνα με τη συνήθεια, η οποία οδήγησε στο περιστατικό του δεύτερου ποιοτικού ατυχήματος.

5. Οι τεχνητές συνήθειες εργασίας και η εμπειρία δεν θα χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα και βάση για τη λειτουργία παραγωγής. Εάν μόνο στηριχθείτε στη συνήθεια και την εμπειρία για να κάνετε τα πράγματα, δεν μπορεί να βγεί της συνήθειας και η εμπειρία των ανθρώπων, η ποιότητα των προϊόντων τους δεν θα εγγυηθεί αποτελεσματικά.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Quality management system certification

  Αριθμός:UQ140160R0

  Ημερομηνία Έκδοσης:2014-01-27

  Ημερομηνία λήξης:2017-01-26

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Metal filter element, filter screen, wire mesh manufacturing and services

  Που εκδίδονται από:Beijing Union Zhiye Certification Co. LTD

 • Κίνα Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:business license

  Αριθμός:91131125586927128P

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-12-02

  Ημερομηνία λήξης:2031-12-02

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Business Scope

  Που εκδίδονται από:Anping County Bureau of Administrative Examination and Approval

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Bella Zhang

Τηλ.:: +86 15175892250

Φαξ: 82-318-7999978

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)